Земля - це Божий дар народу

07 Октября 2022 Published in Церковь и общество
Read 2086 times

Земля - це Божий дар народу! Оскільки люди були створені за Господнім образом і подобою, Він відвів для них особливе місце серед усіх створінь, вказавши їм управляти землею (Біблія, Бут. 1:26-28).

В особі патріарха Авраама Господь постійно також говорив про землю, яку він має наслідувати як заохочення від Бога.

Управління означає піклування і захист народу і землі, але не зловживання владою ( ресурсами країни та народом якій на ній проживає).

Ми маємо бути її добрими управителями доти, поки вона довірена нам Богом та потрібна для виконання Божого суверенного плану та цілей. Але цей дар можна втратити, бо він не абсолютний.

Бог дав умову збереження землі: треба бути вірними Йому та Його заповідям (Втор 8, 19-20; 28, 63-66). І подальша історія Ізраїля в Обіцяній землі підтверджує цю логіку. Проживання на Богом даній землі залежить від самого народу, від його вірності Єдиному Владиці всієї землі.

Сьогодні надає впевності те що все частіше влада, воїни та народ України повертаються та звертаються до Бога. Він Єдиний наш Помічник в скрутні часи. Коли наш народ буде стояти перед Богом на колінах, ніхто не зможе нас перемогти.

Головне:

  • Бути вірним Богу.
  • Захищати та піклуватись про землю, людей довірених Богом.

Пастор Ірина Єгорченко

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.