Фінальний турнір "Зелена ліга" показав найчеснішого

31 Марта 2020 Published in Церковь и общество
Read 2328 times

Фінальна частина турніру "Зелена ліга"  пройшла 15 березня 2020 р. в м. Богуслав Київської області. .Турнір показав найчеснішого гравця з футболу. 

Ось і закінчився черговий незвичайни футбольний турнір юних спортсменів. В цьому сезоні приймали участь п'ять команд, а саме: ФК. "Саварона" с. Саварка, ФК. "Олімпієць" м. Богуслав, ФК. "Авантаж7" с. Іванівка, ФК. "ЗЛС" м. Богуслав, ФК. "Альпака" м. Богуслав.

Перший етап змагань проходив по кругові системі, яка і визначила 4-ри фіналісти. На далі учасників турніру чекав запальний фінал чотирьох в якому і мав визначитися переможець та призери турніру. У фіналі чотирьох почесне звання переможця здобула команда "Авантаж7" с. Іванівка і найкращим "снайпером" також став гравець ФК. "Авантаж7" Денис Горбатюк, який забив найбільше голів. Його колега по команді Юра Степаненко, здобув найважливіший приз турніру "Найчесніший гравець". Друге місце зайняла команда "ЗЛС" м. Богуслав. І третє команда "Олімпієць" м. Богуслав.

З нетерпінням чекаємо закінчення карантину, щоб продовжити популяризацію футболу та чесної гри. А також запрошуємо всіх бажаючих підтримати турнір і футбол в цілому.

Хотілося б подякувати всім командам, які приклали чимало зусиль, щоб цей турнір відбувся. Дякуємо також ХХРГ "Новий час" за допомогу в організації.

Оргкомітет Турніру

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.