Успішно відбувся 6-й Міжнародний фестиваль-конкурс "Україна – це ми"

11 Декабря 2018 Published in Церковь и общество
Read 2565 times

22 листопада 2018 року в приміщені колонної зали Київської міської державної адміністрації відбувся вже Шостий Міжнародний фестиваль-конкурс «Україна – це ми».

Захід був ініційований та організований громадською організацією «Арт-Креатив» (голова Олена Стебельська) за підтримки Міністерства культури України, Громадської ради при КМДА, Національної академії керівних кадрів та Благодійного фонду «Дніпровський». Захід також підтримали депутат Київської міської ради Олена Авраменко та меценат-благодійник Оксана Кобзар.

У фестивалі взяли участь 60 конкурсантів з м. Києва, Львівської, Вінницької, Сумської, Чернігівської, Донецької, Київської областей в жанрах вокального, хореографічного мистецтва, декоративно-прикладного мистецтва та художнього слова.
Оцінювали рівень виконавської майстерності учасників професор Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Світлана Садовенко, заслужена артистка України Інеса Братущик, заслужений працівник культури України Петро Андрійчук, заслужений працівник культури України Василій Неволов, заслужений діяч мистецтв України Оксана Петрикова, кандидат педагогічних наук Вей Лімін (Китай).

За рішенням журі переможцями фестивалю стали дует домристів Блєдніков Євген та Блєднікова Олена з м. Вінниці та хореографічний ансамбль «Адажіо» з міста Ірпеня Київської області.

Лауреати перших премій у жанрах вокального мистецтва матимуть можливість вступити на навчання до Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв на пільгових умовах.

Примітка: Упродовж трьох років участь у фестивалі взяли 375 конкурсантів з різних куточків України – Київської, Одеської, Полтавської Дніпропетровської, Черкаської, Хмельницької, Рівненської областей, а також з Палестини, Білорусі, Нігерії, Китаю.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Україна – це ми» проводиться двічі на рік на сценах Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Київського міжнародного університету, колонної зали КМДА. Мистецькі напрямки – вокал, хореографія, художнє слово, вікові категорії – від 6 до 30 років.

Мета фестивалю - підтримка талановитих дітей та молоді, допомогти їм підвищити мистецький рівень, отримати консультацію у професіоналів та можливість вступу до навчального закладу за відповідними спеціальностями.

Прес-служба громадської організації «Арт-Креатив»

0

  

festyval1

 

festyval2

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.