Благодійний обід з нагоди дня міста

22 Ноября 2017 Published in Церковь и общество
Read 2872 times

Кожен хто примирився з Богом через Ісуса Христа повинен думати про те, як явити любов Божу людям, і особливо тим хто знаходиться в складних життєвих обставинах. Найпростіший спосіб прояву Божої любові через нас - це прояв милосердя до людей, що поряд. Сам Христос через притчу звертає нашу увагу на те, що є ті «найменші» кого ми, як діти Божі зобов’язані нагодувати, напоїти, зодягнути, прийняти в дім та відвідати в лікарні чи у в’язниці. Роблячи так ми проявляємо милосердя не тільки до людей, які потрапили в біду, а й до самого Господа, який знаходиться в кожній людині. Прояв милосердя це один з способів виконання заповідей любові. Годуючи голодного ми проявляємо любов як до людини так і до Бога. Такий висновок можна зробити читаючи уривок Святого Письма, Євангеліє від Матвія 25:31-46.

22047991 1448401361874595 7847002012328503493 oМотивовані словами нашого Спасителя, члени церкви «Посольство Боже» в м. Нетішин вирішили не стоять осторонь людської біди та з метою прояву милосердя до людей об’єдналися в спілку, яку назвали «Християнський соціальний центр ДІМ МИЛОСЕРДЯ». Першою спільною акцією нового об’єднання було організація та проведення благодійного обіду з нагоди дня міста Нетішин. Ідея акції полягала в тому, що соціально незахищені нетішинці під час масових заходів з нагоди дня міста могли безкоштовно отримати порцію плову та ухи. Активісти центру заздалегідь підготували запрошення на благодійний обід, які було розповсюджено через територіальний центр соціального обслуговування населення в місті Нетішині. Плов та уха готувалися в казанах на головній площі міста де проходили святкові заходи.

За результатами акції було роздано більше 20-ти порцій смачного плову та ухи. Всі учасники благодійного обіду були задоволені та приємно вражені. Благодійником бути легко, а особливо якщо в твоєму серці горить вогонь Божої любові запалений Ісусом Христом.

Відео https://www.youtube.com/watch?time_continue=306&v=iqOKftf0mlc

Пастор церкви Андрій Грига

Related Video

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.