Лікар назвав 13 переваг вживання морквяного соку

30 Мая 2020 Published in На здоровье
Read 1311 times

Доктор Ахмед Сабрі представив увазі 13 переваг вживання морквяного соку. Одним з них є допомога в позбавленні від кишкових інфекцій.

Морква є дуже популярним коренеплодом, що містить величезну кількість важливих для людського організму речовин, серед яких вітаміни групи в, бета-каротин, органічні кислоти, харчові волокна. При цьому продукт володіє і антибіотичними властивостями. Регулярне вживання морквяного соку дозволяє вилікувати виразку шлунка, зазначив доктор Ахмед Сабрі.

У списку переваг допомога в захисті шкіри від шкідливого впливу сонця, що особливо актуально з настанням літа. Серед інших бонусів: нормалізація кров’яного тиску і користь при недокрів’ї, позбавлення від деяких видів глистів, участь у зціленні при кашлі та застуді.

За рахунок величезної кількості вітамінів коренеплід сприяє зміцненню імунітету, паралельно покращуючи роботу шлунково-кишкового тракту, що стосується і боротьби з печією. Завдяки перевазі морквяного соку з крові виводиться сечова кислота, тому людям з подагрою він особливо рекомендований. Особам з порушенням відтоку жовчі також бажано додати його в раціон.

Було також доведено, додав експерт, що морквяний сік іноді допомагає боротися або лікувати рак, так як містить дуже високий рівень вітаміну А.у списку переваг також сечогінні властивості, профілактика утворення жовчних каменів, захворювань печінки і туберкульозу.

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.