10 жовтня – День пастора. Як практично послужити пастору?

10 Октября 2021 Published in Дайджест
Read 1691 times

День пастора покликаний привернути увагу членів церков до пасторів, які жертвуючи своїм часом, самовіддано виконують цю важливу працю і служать своїй громаді. Слід зазначити, що значна кількість пасторів здійснюють пасторське служіння одразу в кількох церквах, особливо у сільських місцевостях.

Апостол Павло пише Тимофію: “А пресвітери, які добре пильнують діла, нехай будуть наділені подвійною честю, а надто ті, хто працює у слові й науці” (1 Тим. 5:17).

Цю думку він повторює для церкви у Солуні: “Шануйте тих, що працюють між вами, і в вас старшинують у Господі, і навчають вас вони, і в великій любові їх майте за їхню працю” (1 Солунян 5:12-13).

В Україні розпочали відзначати День пастора 13 жовтня 2019 року.

Великого поширення набула ініціатива “Послужи пастору”. Ініціатори підготували “50 ідей”, як можна цікаво, креативно та практично послужити своєму пастору: організувати відпустку йому з дружиною, організувати святкову вечерю на День пастора, подарувати сертифікат, якісну книгу тощо.

posluzi-pastory 1

Щоб бути в курсі останніх оновлень, доступних ресурсів та ідей, як краще послужити своєму пастору, а також отримати буклет “50 ідей” достатньо підписатися на сторінку в Інстаграмі @posluzhy_pastoru чи слідкувати у Фейсбуці (Послужи пастору).

Нагадаємо що, мета заснування такого відзначення – розвинути церковну культуру особливого, постійного та практичного служіння пастору.

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.