Моє життя почало мінятися з тієї секунди, коли я переступив поріг церкви "Посольство Боже"

06 Июня 2017 Published in "Свидетельствуем вам"
Read 1834 times

Пастор Сандей, вітаю вас з Вашим 50-ти річчям!

Сьогодні я згадую, ким я був в минулому, і ким я є на даний момент. Відразу в глибині мого серця народжується вдячність Богу і Вам. Я був простим сільським розбишакою: пив, курив, пробував деякі наркотичні засоби. Моє життя йшло в нікуди, і я це розумів. Але через те, що не хотів втрачати той авторитет, який у мене був серед друзів, я їх наслідував, хоч моє єство кричало інше.... Я вирішив змінити своє життя, та загнав себе в депресію і хотів покінчить з життям. Таких спроб було декілька. Але слава Богу за Бога і за пастора Сандея. Моє життя почало мінятися від тієї першої секунди, коли я переступив поріг церкви "Посольство Боже". Саме головне те, що в мене з‘явилося бажання жити.

Завдяки вченням пастора Сандея я отримав юридичну освіту, став пастором церкви, а також керівником осередку "Ради Юристів України" в м. Богуслав, є членом громадської ради при Богуславській держадміністрації.

Від усього серця бажаю Вам міцного фізичного здоров'я та духовних сил, щоб дійти до заповітної Божої цілі! Спасибі Вам, пастор Сандей!

З пошаною до Вас, п. Анатолій Безуглий

 

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.