Національний день молитви за Україну проведуть у церквах

23 Мая 2022 Published in Дайджест
Read 1512 times

Цього року Національний день молитви за Україну пройде не централізовано, а церквами. Духовна Рада Національного для молитви запропонувала провести молитву 11 та 12 червня у церквах в Україні та в усьому світі.

Незважаючи на війну в країні, 11 травня у стінах Українського Дому Біблії відбулося засідання Духовної Ради Національного Дня Молитви за Україну. Вперше з початку війни керівники майже 20 християнських конфесій зібралися разом для того, щоб продовжити роботу над розвитком служіння, покликаного нести мир і спокій на українську землю.

Єпископи подякували Богові за унікальну єдність українців за часів не провокованої та невиправданої війни проти України. Через відеозв’язок у засіданні взяв участь великий друг України з Великої Британії Девід Хасавей, який запевнив усіх присутніх у непохитній підтримці України народом та владою Великої Британії.

  • Національний День молитви за Україну проводиться з 2016 року за підтримки британського євангеліста Девіда Хасавея. З того часу парафіяни з понад двадцяти союзів та християнських громад об’єднуються у молитві за Україну. Прикладом для них стали Національні дні молитви у США та Великій Британії.

iigmxshvm0lxzbhtnhtr

Основним гаслом Національного Дня молитви за Україну стала цитата з Біблії: «…і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2-а Хроніки 7:14).

Джерело

Leave a comment

Поля,обозначенные (*), обязательны к заполнению.

Комментарии публикуются после проверки модератором.